AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Swen és Meadow Ausztriában

2018.09.09. 10:56

Mint azt sokan nem is tudjátok talán, Swen Temmel, a mi Jace-ünk, egyik szomszédos országunkban, Ausztriában született. Az elmúlt napokban ide látogatott kedvesével, Meadow Williams-szel (Soto professzor), akivel rengeteget kirándultak, és sok időt töltöttek Swen családjával is.
Édesapjának amúgy híres fagylaltozója van, a Charly Temmel Gelato, ami egy rendezvényt is szervezett pár napja, mellyel a daganatos gyerekeket támogatta. Természetesen Swen és Meadow is megjelentek.