AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Selma és kisfia a termelői piacon

2018.09.03. 09:51

A film Carol-járól, Selma Blair-ről cikkezett az angol Daily Mail, melyben a színésznő szuper kinézetére hozták fel a figyelmet. Selma-t és kisfiát, Arthur-t (akit a cikkben többször is Alfred-nek neveznek...) szombaton a Los Angeles-i termelői piacon kapták lencsevégre. A cikkben felhívják arra is a figyelmet, hogy a 46 éves színésznő akár az életkora felét is letagadhatná. Spotos öltözékében valóban remekül nézett ki. 
Amúgy Selma nemrég ünnepelte a józanságának 2. évét, hiszen ahogy ő maga is beismerte, sokáig küzdött alkoholizmussal.