AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Hétfőn érkezik az első Hessa fotó!

2018.08.05. 21:01

Egy nagyon jó hírt hoztam, miszerint az erre a hétre ígért kép Hardin-ról és Tessa-ról holnap este fog érkezni (nálunk lehet, hogy csak éjjel). Amint azt észrevehettük, a főszereplő párosunkat alkotó Hero és Jo még egy képen sem szerepeltek együtt (az alábbi kép csupán egy fanart), ugyanis meg van tiltva nekik, hogy azelőtt együtt mutatkozzanak, hogy hivatalosan is megjelentek volna róluk a közös képek. 
Több rajongó is kétségbeesett találgatásokba kezdett, hogy mi lehet annak az oka, hogy sosincs róluk egy közös kép, de a készítők megnyugtattak mindenkit, hogy csupán jogi okai vannak ennek. 
A források szerint ugyanis a Just Jared nevű oldal fogja közölni a kép(ek)et. Valószínűleg szuper képek lesznek, szuper minőségben, hiszen elég jól beharangozták az érkezését.

A KÉP CSAK FANART!