AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Ismerjétek meg Tessa-t!

2018.07.10. 09:36

Amint azt írtam, Julia Goldani Telles nem tudja eljátszani Tessa-t, így egy új színésznőt kellett találni a karakter megformálására. A rajongók már napot óta kampányoltak egy bizonyos Josephine Langford-ért, és úgy tűnik, kívánságuk teljesült. A fiatal színésznő még nem sok filmben játszott, de most úgy tűnik, megkapta élete szerepét. Josephine amúgy a 13 Reasons Why című Netfilx sorozat főszereplőjének, Katherine Langford-nak a testvére
Személy szerint jobban látom benne Tessa-t, mint Julia-ban, hiába volt a készítők elmondása szerint fantasztikus a kapcsolat a Hardint megformáló Hero és Julia között. Remélem, hogy nem is kell csalódnunk benne. 

 

A tegnapi bejegyzésemben leírt Swen Temmel-ről pedig kiderült, hogy Jace-t fogja alakítani a filmben.