AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Julia nem játssza el Tessa szerepét

2018.07.09. 09:33

Pár napja tette közzé Julia Goldani Telles, hogy sajnos idő hiányában nem tudja vállalni a mi Tessa-nk karakterét. Ezt egy igazán kedves levélben ő maga közölte a rajongókkal.

Drága After fanok, annyira leköteleztetek a rengeteg támogatással, amit ezen az úton adtatok. Köszönöm. Meg kell veletek osztanom a szomorú hírt, hogy ütemezési problémák miatt nem tudom eljátszani Tessa szerepét. Továbbra is itt leszek mindannyiótoknak, izgatottan várva a filmet. Szeretlek titeket, Julia.

Anna Todd, és a filmek alkotói azonban biztosítottak minket arról, hogy a forgatások időpntja nem fog változni, így egy hét múlva hozzá is kezdenek. Illetve még a mai napon azt is megtudhatjuk, hogy ki fogja játszani Tessa szerepét.