AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Bővebben >>>

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Partnerek

  

Jelentkezz a chatben! 

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Julia nem játssza el Tessa szerepét

2018.07.09. 09:33

Pár napja tette közzé Julia Goldani Telles, hogy sajnos idő hiányában nem tudja vállalni a mi Tessa-nk karakterét. Ezt egy igazán kedves levélben ő maga közölte a rajongókkal.

Drága After fanok, annyira leköteleztetek a rengeteg támogatással, amit ezen az úton adtatok. Köszönöm. Meg kell veletek osztanom a szomorú hírt, hogy ütemezési problémák miatt nem tudom eljátszani Tessa szerepét. Továbbra is itt leszek mindannyiótoknak, izgatottan várva a filmet. Szeretlek titeket, Julia.

Anna Todd, és a filmek alkotói azonban biztosítottak minket arról, hogy a forgatások időpntja nem fog változni, így egy hét múlva hozzá is kezdenek. Illetve még a mai napon azt is megtudhatjuk, hogy ki fogja játszani Tessa szerepét.