AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Bővebben >>>

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Partnerek

  

Jelentkezz a chatben! 

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Kisebb hírek

2018.07.05. 20:25

Egy kicsit megtévesztettelek titeket az előző poszttal, hiszen a kép nem az első forgatási kép, csupán a stáb egy felderítést csinált egyes jelenetek helyszíneihez. A forgatás ugyanis 11 nap múlva kezdődik, Anna Todd, a könyvek írója pedig 2 nap múlva megy Atlantába, ahol a filmet fogják forgatni. Az ígéretek szerint hamarosan megtudjuk, hogy kik lesznek a további szereplők. Remélhetőleg ez tényleg így is lesz, hiszen hamarosan tényleg teljes erővel dübörögni fognak a forgatások. Ennek köszönhetően pedig biztos vagyok benne, hogy egyre több hírt és újdonságot tudok majd hozni nektek.