AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Kisebb hírek

2018.07.05. 20:25

Egy kicsit megtévesztettelek titeket az előző poszttal, hiszen a kép nem az első forgatási kép, csupán a stáb egy felderítést csinált egyes jelenetek helyszíneihez. A forgatás ugyanis 11 nap múlva kezdődik, Anna Todd, a könyvek írója pedig 2 nap múlva megy Atlantába, ahol a filmet fogják forgatni. Az ígéretek szerint hamarosan megtudjuk, hogy kik lesznek a további szereplők. Remélhetőleg ez tényleg így is lesz, hiszen hamarosan tényleg teljes erővel dübörögni fognak a forgatások. Ennek köszönhetően pedig biztos vagyok benne, hogy egyre több hírt és újdonságot tudok majd hozni nektek.