AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

HIVATALOS: megvan Tessa és Hardin

2018.05.08. 21:29

Alig pár órája Anna Todd maga jelentette be közösségi oldalain, hogy kik fogják játszani az After főszereplő párosát. Vége a találgatásoknak, hiszen megtudtuk, hogy Julia Goldani Telles és Hero Fiennes Tiffin kapták meg Tessa és Hardin szerepét. 
Mindkét színészről már írtam pár sort az előző posztban, ahol jobban megismerkedhettek velük. 
Őszintén szólva én örülök nekik, hiszen már a bejelentés előtt hatalmas rajongótábborral rendelkeztek, és ők nem olyanok, akikre még csak nem is gondoltunk a találgatások alatt. Ezen kívül pedig biztos vagyok benne, hogy a készítők a legjobbakat választották ki.