AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Julia és Hero az új Hessa őrület

2018.04.28. 08:51

Már jó pár napja két új színészért őrül meg az After rajongótábor. Miután Daniel Sharman-ról végképp lemondtak, már Hero Fiennes Tiffin az, akit mindenképpen Hardin-ként szeretnének látni. A majdnem 20 éves angol színészt a Harry Potter rajongók jól ismerhetik, hiszen a Harry Potter és a félvér hercegben ő alakította a 11 éves Voldemort-ot. Érdekesség, hogy Hero a felnőtt Voldemort-ot alakító Ralph Fiennes unokaöccse. 
Ezen kívül szerepelt még egy-két filmben és sorozatban, illetve modellként is dolgozott. 
Bevallom, nem tudom, hogy az After fanok hogyan figyeltek fel rá, és miképp lett ő az új álom-Hardin, de a rengeteg fanmade, amit készítettek már róla, egyre több és több embert győz meg arról, hogy tényleg alkalmas lenne a szerepre.
Még egy érdekesség, hogy Hero már szerepel a film IMDb-s oldalán a stáblistában, mint Hardin. 

 

Hero mellé találtak egy színésznőt is, akit Julia Goldani Telles-nek hívnak, és igazából csak 2012 óta színészkedik aktívan. Láthattuk több sorozatban is, mint például az ABC Family csatornán, a Bundeads-ben, a Carrie naplójában (The Carrie Diaries), a Zsaruvérben (Blue Bloods), a Jackie nővérben (Nurse Jackie) vagy a Szívek szállodája (Gilmore Girls) új részeiben. 
Bár a színésznő barna hajú, a sok fanmade-en már szőke hajjal ábrázolják. 

 

Több közös montázst is készítettek a rajongók, amin Hero és Julia együtt láthatóak, és őszintén megvallva nagyon jól néznek ki együtt.