AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Bővebben >>>

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Partnerek

  

Jelentkezz a chatben! 

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Julia és Hero az új Hessa őrület

2018.04.28. 08:51

Már jó pár napja két új színészért őrül meg az After rajongótábor. Miután Daniel Sharman-ról végképp lemondtak, már Hero Fiennes Tiffin az, akit mindenképpen Hardin-ként szeretnének látni. A majdnem 20 éves angol színészt a Harry Potter rajongók jól ismerhetik, hiszen a Harry Potter és a félvér hercegben ő alakította a 11 éves Voldemort-ot. Érdekesség, hogy Hero a felnőtt Voldemort-ot alakító Ralph Fiennes unokaöccse. 
Ezen kívül szerepelt még egy-két filmben és sorozatban, illetve modellként is dolgozott. 
Bevallom, nem tudom, hogy az After fanok hogyan figyeltek fel rá, és miképp lett ő az új álom-Hardin, de a rengeteg fanmade, amit készítettek már róla, egyre több és több embert győz meg arról, hogy tényleg alkalmas lenne a szerepre.
Még egy érdekesség, hogy Hero már szerepel a film IMDb-s oldalán a stáblistában, mint Hardin. 

 

Hero mellé találtak egy színésznőt is, akit Julia Goldani Telles-nek hívnak, és igazából csak 2012 óta színészkedik aktívan. Láthattuk több sorozatban is, mint például az ABC Family csatornán, a Bundeads-ben, a Carrie naplójában (The Carrie Diaries), a Zsaruvérben (Blue Bloods), a Jackie nővérben (Nurse Jackie) vagy a Szívek szállodája (Gilmore Girls) új részeiben. 
Bár a színésznő barna hajú, a sok fanmade-en már szőke hajjal ábrázolják. 

 

Több közös montázst is készítettek a rajongók, amin Hero és Julia együtt láthatóak, és őszintén megvallva nagyon jól néznek ki együtt.