AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourSteph - avagy színésznők Steph szerepére

2018.04.25. 18:28

Ahogy már a legtöbb karakterhez, most Steph-hez is elhoztam a színésznőket, akik eljátszhatnák ezt a szerepet. A rajongók első sorban Annie Wilson színésznőt szeretnék, aki eddig csak kisebb szerepeket kapott. A fiatal lány jelentkezett a meghallgatásra, és teljes mértékben támogatja a rajongók elképzelését, hogy ő legyen a mi Steph-ünk. Az érdekesség az, hogy az After IMDb oldalán a színésznő már szerepel a stáblistán. Vajon hihetünk ennek? 

 

A második színésznő a világszerte ismert Bella Thorne. Ő volt az, akit legelőször akartak a rajongók, talán erre közrejátszott a lány vörös haja, és az eléggé vad stílusa is. 
A színésznőt amúgy mi legfőképpen a Disney csatorna híres sorozatából, az Indul a risza!-ból (Shake it up) ismerhetjük, de szerepelt olyan filmekben is, mint a Kavarás, a The DUFF, a Gyilkolj vagy meghalsz, az Amityville: Az ébredés vagy az Éjjeli napfény, amit jelenleg is játszanak a mozik. Tavaly óta pedig a FreeForm egyik vezető sorozatának, a Famous in Love-nak játsza a főszerepét.