AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Daniel Sharman kizárva!

2018.04.20. 09:53

Sajnos ma több ezer After rajongó szembesült a hírrel, hogy mindenki álomszereposztásából ismert Daniel Sharman semmiképpen nem kapja meg Hardin szerepét. Jennifer Gibgot, a film producere válaszolt válaszolt egy rajongó kérdésére Hardin szerepével kapcsolatban.

Anna és én szeretjük Daniel-t, és végig küzdöttünk, hogy szerepeltethessük. Három hosszú évet vett igénybe a film finanszírozása, mely idő alatt Daniel igazi felnőtt férfivá érett. Jövő héten lesz 32 éves. Mi még ezek ellenére is őt akartuk, de azt mondták, hogy egy 32 éves férfi nem fogadhat a barátaival, hogy elvegye egy tini lány szüzességét. Ez nem olyan, amit egy férfi csinál, ez olyan, amit egy tini csinál. 

Rettentő csalódott vagyok, éppen úgy, ahogy több ezer rajongó is. Abban viszont biztos vagyok, hogy Anna és a készítők megtalálták nekünk a tökéletes színészeket ezekre a szerepekre. 
Anna hagyott is tegnap két bejegyzést Twitteren ezekkel kapcsolatban: 

Csak hogy tisztázzuk, IMÁDOM akiket Hardin-nak és Tessa-nak választottunk, és minden áron megvédem őket. 

A várakozásokkal teli napok hamarosan véget érnek, ígérem.