AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourMolly - avagy színésznők Molly szerepére

2018.04.20. 00:19

Az első színésznő a 22 éves Amber Myers, aki habár a maga módján elég híres, eddig csak igazán apró szerepekben mutathatta meg magát. Ő After rajongók első számú Molly-ja, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor bizony szerepet is kap a filmben. A közösségi oldalain rengeteg dolgot oszt meg az After-ről, és főképp Molly-ról. Tudjuk, hogy ő is részt vett a castingon, illetve azt is elárulta rajongóinak, hogy mennyire izgatott, és alig várja, hogy elárulhassa az új híreket. 

 

A másik, aki itt van még April Maguire, aki szintén csak egy-két mellékszerepben jeleskedett, és nem igazán híres. Az After fanok azonban őt is esélyes Molly-nak látják, igaz nem annyira, mint Amber-t,

 

Aztán szóba került színésznő a hazánkban is nagyon jól ismert Ashley Benson, aki a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) című sorozatban évekig főszerepet játszott, mint Hanna Marin. 
Ashley, csakúgy, mint az előző posztban említett Matthew Daddrario, csupán a rajongók álomszereposztásában érdemelte ki Molly szerepét, ha minden igaz, vele szintén nem terveztek a készítők. A színésznőnek amúgy volt már pink haja (ilyen színű a haja Molly-nak is), és talán ez is ösztönözte a rajongókat arra, hogy Ashley-t válasszák az ő Molly-juknak.