AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourLandon - avagy a színész Landon szerepére

2018.04.16. 07:14

Ahogy látjátok a bejegyzés címében van egy kis változás az előzőkhöz képest, de nem hiába írtam egyes számban. Ugyanis a rajongók már a film bejelentése óta egyetlen egy színészt szeretnének Landon szerepére, méghozzá az általunk is jól ismert Gregg Sulkin-t. Az angol színész a Disney csatorna által vált híressé, ahol a Varázslók a Waverly helyből sorozatban visszatérő szereplő volt, illetve az Avalon Gimi című filmben is jelentős szerepet játszott. Aztán a Hazug csajok társaságában (Pretty Little Liars) is megjelent, itt Ezra öccssét, Wesley-t alakította pár rész erejéig. 2014-ben szerepet kapott a Simlis spinékben (Faking It), aztán 2017 óta a Marvel sorozatban, a Runaways-ben szerepel. De ezen kívül rengeteg filmben és sorozatban kapott kisebb-nagyobb mellékszerepet. 
Gregg nagyon hálás az After rajongóknak, végülis ők voltak azok, akik Landon-t csináltak belőle. Ha jól megfigyeljük a jeleket, akkor egyre biztosabbak lehetünk abba, hogy Gregg bizony tényleg a mi Landon-unk lesz, ugyanis a színész egyre több helyen hozza fel az After témát. Twitteren és Instagramon is sokat posztol róla, illetve ha megnézzük a követéseket, akkor Anna Todd-al, és a film összes készítőjével követik egymást. 
Ezen kívül pedig több olyan képet rakott fel, melyen az After könyveket, vagy éppen a film forgatókönyvét olvassa.
Tehát nem tehetünk mást, csak reménykedjünk, hogy valóban ő kapja meg Landon szerepét.