AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Bővebben >>>

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Partnerek

  

Jelentkezz a chatben! 

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourLandon - avagy a színész Landon szerepére

2018.04.16. 07:14

Ahogy látjátok a bejegyzés címében van egy kis változás az előzőkhöz képest, de nem hiába írtam egyes számban. Ugyanis a rajongók már a film bejelentése óta egyetlen egy színészt szeretnének Landon szerepére, méghozzá az általunk is jól ismert Gregg Sulkin-t. Az angol színész a Disney csatorna által vált híressé, ahol a Varázslók a Waverly helyből sorozatban visszatérő szereplő volt, illetve az Avalon Gimi című filmben is jelentős szerepet játszott. Aztán a Hazug csajok társaságában (Pretty Little Liars) is megjelent, itt Ezra öccssét, Wesley-t alakította pár rész erejéig. 2014-ben szerepet kapott a Simlis spinékben (Faking It), aztán 2017 óta a Marvel sorozatban, a Runaways-ben szerepel. De ezen kívül rengeteg filmben és sorozatban kapott kisebb-nagyobb mellékszerepet. 
Gregg nagyon hálás az After rajongóknak, végülis ők voltak azok, akik Landon-t csináltak belőle. Ha jól megfigyeljük a jeleket, akkor egyre biztosabbak lehetünk abba, hogy Gregg bizony tényleg a mi Landon-unk lesz, ugyanis a színész egyre több helyen hozza fel az After témát. Twitteren és Instagramon is sokat posztol róla, illetve ha megnézzük a követéseket, akkor Anna Todd-al, és a film összes készítőjével követik egymást. 
Ezen kívül pedig több olyan képet rakott fel, melyen az After könyveket, vagy éppen a film forgatókönyvét olvassa.
Tehát nem tehetünk mást, csak reménykedjünk, hogy valóban ő kapja meg Landon szerepét.