AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Bővebben >>>

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Partnerek

  

Jelentkezz a chatben! 

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourHardin - avagy színészek Hardin szerepére

2018.04.15. 09:37

Ahogy az előző posztban megismerhettétek azokat a színésznőket, akik eljátszhatnák Tessa szerepét, most elhoztam azokat a sráokat, akik nagyszerű Hardin-ok lennének. 
Természetesen még mindig nem tudjuk, hogy Anna Todd és a film készítői kit választottak erre a szerepre, de a rajongók már megtalálták a saját Hardin-jaikat. 
Elsősorban itt van Daniel Sharman, akinek a legnagyobb rajongótábora van, és ő volt az első, akit szerettek volna erre a szerepre. (Bevallom, én is neki szurkolok.) 
Mi a színészt a Teen Wolf (Farkasbőrben) és a Fear the Walking Dead című sorozatokból ismerhetjük, de ezeken kívül kapott még kisebb szerepeket más sorozatokban. 
A színész amúgy nagyonis szeretné eljátszani a szerepet, hiszen ő maga is kirakott egy fanart képet Istagramjára, mely alá csak annyit írt, hogy "Talán".
(A 2. kép fanmade.)

 

Aztán itt van még a 23 éves Nicholas Galitzine, aki kis hazánkban nem igazán ismert, de több főszerepet is kapott már filmekben, mint például a The Beat Beneath My Feet (Talpalatnyi zene) vagy a High Strung. Az After rajongók szerint tökéletes lenne Hardin szerepére, hiszen jó pár fanarton ő szerepel.
(A 2. kép fanmade.)

 

Harmadiknak itt lenne Madison Perrin, akiről valljuk be, hogy ő hasonlít legjobban Harry Styles-ra, habár az összes fiú közül neki van a legkisebb rajongótábora. A fiú nem színész, még egyetlen szerepe sem volt, csupán modellként jeleskedik.

 

Végezetül pedig a legújabb jelölt, a 26 éves angol Ash Stymest. Modellként dolgozik, több országban is szerepelt már a Vogue magazin címlapján, de egy-egy kisebb szerepet is kapott, például videóklippekben. 
Fiatal kora ellenére, 2011. októberében elvette Maille Doyle-t, és 2012. március 23-án megszületett a közös gyermekük, Summer Doyle-Stymest. A modellkedés mellett dobol és gördeszkázik is.