AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourHardin - avagy színészek Hardin szerepére

2018.04.15. 09:37

Ahogy az előző posztban megismerhettétek azokat a színésznőket, akik eljátszhatnák Tessa szerepét, most elhoztam azokat a sráokat, akik nagyszerű Hardin-ok lennének. 
Természetesen még mindig nem tudjuk, hogy Anna Todd és a film készítői kit választottak erre a szerepre, de a rajongók már megtalálták a saját Hardin-jaikat. 
Elsősorban itt van Daniel Sharman, akinek a legnagyobb rajongótábora van, és ő volt az első, akit szerettek volna erre a szerepre. (Bevallom, én is neki szurkolok.) 
Mi a színészt a Teen Wolf (Farkasbőrben) és a Fear the Walking Dead című sorozatokból ismerhetjük, de ezeken kívül kapott még kisebb szerepeket más sorozatokban. 
A színész amúgy nagyonis szeretné eljátszani a szerepet, hiszen ő maga is kirakott egy fanart képet Istagramjára, mely alá csak annyit írt, hogy "Talán".
(A 2. kép fanmade.)

 

Aztán itt van még a 23 éves Nicholas Galitzine, aki kis hazánkban nem igazán ismert, de több főszerepet is kapott már filmekben, mint például a The Beat Beneath My Feet (Talpalatnyi zene) vagy a High Strung. Az After rajongók szerint tökéletes lenne Hardin szerepére, hiszen jó pár fanarton ő szerepel.
(A 2. kép fanmade.)

 

Harmadiknak itt lenne Madison Perrin, akiről valljuk be, hogy ő hasonlít legjobban Harry Styles-ra, habár az összes fiú közül neki van a legkisebb rajongótábora. A fiú nem színész, még egyetlen szerepe sem volt, csupán modellként jeleskedik.

 

Végezetül pedig a legújabb jelölt, a 26 éves angol Ash Stymest. Modellként dolgozik, több országban is szerepelt már a Vogue magazin címlapján, de egy-egy kisebb szerepet is kapott, például videóklippekben. 
Fiatal kora ellenére, 2011. októberében elvette Maille Doyle-t, és 2012. március 23-án megszületett a közös gyermekük, Summer Doyle-Stymest. A modellkedés mellett dobol és gördeszkázik is.