AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Bővebben >>>

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Partnerek

  

Jelentkezz a chatben! 

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourTessa - avagy színésznők Tessa szerepére

2018.04.13. 12:00

Már most hatalmas rajongótáborral rendelkezik az After film, holott még a szereplők sem lettek bejelentve. A rajongók azonban már kiválasztották a kedvenceiket, és rendes táborok alakultak ki egy-egy színésznő mellett. 
Elhoztam nektek a legjobban kedvelt hölgyeket egy összeállításban. 
Elsőnek itt van Indiana Evans, akit maga az írónő képzelt el Tessa szerepére. A 27 éves színésznőt mi leginkább a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatból ismerhetjük, ahol Bella-t alakította a 3. évadban. Ezen kívül jelentősebb sikereket sajnos nem ért el, csupán a Kék lagúna spin-offjában, a Kék lagúna: Ébredésben alakította a főszerepet. Azóta sorozatokban kapot kisebb-nagyobb szerepet. 
Legutóbbi hírek szerint azonban ő sajnos esélytelen Tessa szerepére. 

 

Aztán itt van Lilly Van Der Meer, aki csakúgy, mint Indiana, ausztrál származású. A 19 éves színésznőnek csupán egy ismertebb szerepe Xanthe Canning, az 1985 óta futó Neighbours című sorozatból. A fiatal lány valóban fantasztius lenne Tessa szerepére, hiszen csak rá kell nézni. 

 

Végezetül pedig a legújabb jelölt, aki nem más, mint egy Charlotte McKee nevű, bostoni modell és színésznő. A 22 éves lány egyenlőre nem sok szerepet kapott, de az After rajongók szerint tökéletes lenne Tessa szerepére. 

 

Mit gondoltok? Első ránézésre melyik színésznő tudná legjobban megszemélyesíteni Tessa-t?