AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourTessa - avagy színésznők Tessa szerepére

2018.04.13. 12:00

Már most hatalmas rajongótáborral rendelkezik az After film, holott még a szereplők sem lettek bejelentve. A rajongók azonban már kiválasztották a kedvenceiket, és rendes táborok alakultak ki egy-egy színésznő mellett. 
Elhoztam nektek a legjobban kedvelt hölgyeket egy összeállításban. 
Elsőnek itt van Indiana Evans, akit maga az írónő képzelt el Tessa szerepére. A 27 éves színésznőt mi leginkább a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatból ismerhetjük, ahol Bella-t alakította a 3. évadban. Ezen kívül jelentősebb sikereket sajnos nem ért el, csupán a Kék lagúna spin-offjában, a Kék lagúna: Ébredésben alakította a főszerepet. Azóta sorozatokban kapot kisebb-nagyobb szerepet. 
Legutóbbi hírek szerint azonban ő sajnos esélytelen Tessa szerepére. 

 

Aztán itt van Lilly Van Der Meer, aki csakúgy, mint Indiana, ausztrál származású. A 19 éves színésznőnek csupán egy ismertebb szerepe Xanthe Canning, az 1985 óta futó Neighbours című sorozatból. A fiatal lány valóban fantasztius lenne Tessa szerepére, hiszen csak rá kell nézni. 

 

Végezetül pedig a legújabb jelölt, aki nem más, mint egy Charlotte McKee nevű, bostoni modell és színésznő. A 22 éves lány egyenlőre nem sok szerepet kapott, de az After rajongók szerint tökéletes lenne Tessa szerepére. 

 

Mit gondoltok? Első ránézésre melyik színésznő tudná legjobban megszemélyesíteni Tessa-t?