AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

After hírek

2018.04.13. 11:44

Hát itt is lennék az első bejegyzéssel az oldalon, ami a jövőre mozikba kerülő After (Miután) című filmről fog szólni. 
Először is szeretném, ha tudnátok, hogy a forgatások még nem kezdődtek el, csupán a castingolás megy, ahogy azt az írónő, Anna Todd közösségi oldalain nyomon követhetjük. 
Másodszor pedig hoztam nektek kettő előzetest, amiket a rajongók készítettek. Az általuk elképzelt színészek vannak benne, úgy, mint Daniel Sharman (Hardin), Indiana Evans (Tessa), Matthew Daddario (Zed), Gregg Sulkin (Landon) vagy éppen Ashley Benson (Molly). 
Azóta persze már megtudhattuk, hogy Indiana nem lesz a mi Tessa-nk, de Daniel-ben még nagyon reménykednek a rajongók. Elvégre, ki lenne nála ideálisabb Hardin? 
Gregg Sulkin-ról pedig annyit, hogy egyre több utalást tesz arra a közösségi oldalain, hogy bizony ő lesz a mi Landon-unk.

Tehát itt vannak az igazán profi előzetesek, de ismétlem, hogy ezek fanmade videók.