AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Inanna Sarkis, mint Molly Samuels

2018.07.21. 10:47

A rajongók ismét eltalálták egy újabb karakter kilétét, ugyanis mindenki sejtette, hogy Inanna Sarkis lesz a mi Molly-nk. Ezt a mai napon a készítők, és ő maga is megerősítette a közösségi oldalain. 
A képekre kattintva a Forgatási képekhez juttok, ahol még több képet találtok Inanna-ról, és a többiekről is egy-két újat. 

 

Új forgatási képek

2018.07.20. 12:40

Habár azt ígértem, hogy nem hozok minden forgatási képet külön-külön, mégis most meg kellett tennem, több okból is. Az egyik az, hogy Jennifer Gibgot a film producere hivatalosan is bejelentette, hogy Pia Mia lesz Tristan. Illetve ő maga rakott fel egy képet, melyen a Steph-et alakító Khadijha Red Thunder piros hajjal létható. Ezen kívül pedig pár rajongó volt olyan szerencsés, hogy Atlantában találkozott a Hardin-t alakító Hero Fiennes Tiffin-nel. REmélhetőleg sok-sok ilyen képpel fogunk gazdagodni majd. 

 

Ő lesz Molly?

2018.07.19. 16:46

Ma azt is megtudhattuk, hogy a Molly-t alakító személy ma festette be a haját rózsaszínre. A szemfüles rajongók pedig már rá is jöttek arra, hogy ki lehet az, aki meg fogja személyesíteni a rossz lányt. Inanna Sarkis 25 éves, belga szülőktől származik. Híres Vine és Youtube sztár is, de szerepelt már pár filmben. 

 

Azt, hogy valószínűleg ő lesz Molly, az bizonyítja, hogy Instagram oldalára több videót töltött fel, melyekben elárulja, hogy Atlantában van, illetve éppen egy fodrásznál ült. Eközben Anna Todd is feltöltött egy képet, melyen a már rózsaszín hajú, Molly-t alakító színésznő látszódik arc nélkül. A rajongók azonban rájöttek, hogy valószínűleg Inanna lehet az, hiszen nem csak a háttér, de a ruhája és a cipője is passzol. Az alább képre kattintva ti magatok is megnézhetitek ezt. 

Új forgatási képek

2018.07.19. 16:20

Ahogy egyre több szereplő kiléte is napvilágot lát, így egyre több forgatási képet kapunk. Folyamatosan töltöm fel a képeket, így mindig nézzetek fel a Facebook oldalra. 

 

Landon, Steph és Soto professzor

2018.07.19. 16:11

A mai nap csodás reggelre ébredtünk, hiszen végre megerősítették azt, amit már annyian sejtettünk. Ahogy már írtam, Landon szerepét Shane Paul McGhie kapta, míg Steph-et Khadijha Red Thunder játsza majd. Ezen kívül pedig a mi szeretett Soto professzorunk kiléte is napvilágot látott, akit Meadow Williams fog alakítani. Meadow amúgy a Jace-t alakító Swen Temmel párja, és a filmben mint executive (ügyvezető) producer is részt vesz.

  

Az első kép Hessa-ról

2018.07.18. 11:09

A rajongók könyörögnek a készítőknek, hogy mutassanak képet a szereplőkről, és arról, ahogy ki fognak nézni a filmben. Nos, a legnagyobb kérésünket meghallgatták, és kaptunk egy képet Hero-ról, immár Hardin bőrébe bújva. A könyhöz képest rövidebb haja van, és piercingeket meg a tetkókat sem látni a képen, de Anna megnyugtatott minket, hogy mivel ez még csak az első nap volt, nem akartak egyből mindent leleplezni előttünk. 

Frissítve: Megkaptuk az első képet Tessa-ról is. Habár első ránézésre elég sötétnek tűnik a haja, nincs ok az aggodalomra, ugyanis a készítők biztosítottak róla minket, hogy Tessa igenis nagyon szőke lesz. 

 

Tristen és Steph megerősítve, de még nem hivatalosan

2018.07.18. 10:52

Az alábbi kép bizonyítja, hogy Pia Mia (ő maga töltötte fel a képet) tényleg megkapta Tristan szerepét, aki a könyvben férfi volt. Annyi még változott, hogy a Tristan név helyett Tristen lett. 
Aztán a képnek köszönhetően még azt is megtudhattuk, hogy a napokban történő találgatások igazak voltak abban az esetben is, hogy Khadijha Red Thunder lesz Steph. Ha a képet jobban megfigyeljük, mindkettőjüket a táskájukra ragasztott névtábla "buktatta le". 
Szerintem csodás párost kaptunk!