AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

#ourMolly - avagy színésznők Molly szerepére

2018.04.20. 00:19

Az első színésznő a 22 éves Amber Myers, aki habár a maga módján elég híres, eddig csak igazán apró szerepekben mutathatta meg magát. Ő After rajongók első számú Molly-ja, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor bizony szerepet is kap a filmben. A közösségi oldalain rengeteg dolgot oszt meg az After-ről, és főképp Molly-ról. Tudjuk, hogy ő is részt vett a castingon, illetve azt is elárulta rajongóinak, hogy mennyire izgatott, és alig várja, hogy elárulhassa az új híreket. 

 

A másik, aki itt van még April Maguire, aki szintén csak egy-két mellékszerepben jeleskedett, és nem igazán híres. Az After fanok azonban őt is esélyes Molly-nak látják, igaz nem annyira, mint Amber-t,

 

Aztán szóba került színésznő a hazánkban is nagyon jól ismert Ashley Benson, aki a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) című sorozatban évekig főszerepet játszott, mint Hanna Marin. 
Ashley, csakúgy, mint az előző posztban említett Matthew Daddrario, csupán a rajongók álomszereposztásában érdemelte ki Molly szerepét, ha minden igaz, vele szintén nem terveztek a készítők. A színésznőnek amúgy volt már pink haja (ilyen színű a haja Molly-nak is), és talán ez is ösztönözte a rajongókat arra, hogy Ashley-t válasszák az ő Molly-juknak. 

 

#ourZed - avagy színészek Zed szerepére

2018.04.17. 10:41

Zed szerepére a rajongók nem mást, mint Blake Michael-t találják a legalkalmasabbnak, aki szintén a Disney csatorna által szerzett magának hírnevet. Mi a Limonádé (Lemonade Mouth) című filmből, illetve az Eb és a web (Dog with a Blog) sorozatokból ismerhetjük. Ezen kívül kisebb szerepeket kapott sorozatokban és filmekben is.
Blake amúgy a közösségi oldalain ugyan úgy támogatja az ötletet, hogy ő legyen Zed, mint ahogy Gregg is szeretne Landon lenni. A színész Instagram storyjából a napokban azt is megtudhattuk, hogy részt vett a castingon. Remélhetőleg jó híreket kapunk hamarosan!

 

Eleinte egy másik színész is szóba került, méghozzá a Shadowhunters-ből jól ismert Matthew Daddario. Valóban nagyon hasonlít Zayn Malik-ra, ezért is gondolták úgy a rajongók, hogy tökéletes lenne Zed szerepére. De ez csupán a rajongók szerették volna őt, a színész neve szóba sem jött a készítőknél. Viszont ahogy azt feljebb is írtam, Blake nagyon esélyes. 

 

#ourLandon - avagy a színész Landon szerepére

2018.04.16. 07:14

Ahogy látjátok a bejegyzés címében van egy kis változás az előzőkhöz képest, de nem hiába írtam egyes számban. Ugyanis a rajongók már a film bejelentése óta egyetlen egy színészt szeretnének Landon szerepére, méghozzá az általunk is jól ismert Gregg Sulkin-t. Az angol színész a Disney csatorna által vált híressé, ahol a Varázslók a Waverly helyből sorozatban visszatérő szereplő volt, illetve az Avalon Gimi című filmben is jelentős szerepet játszott. Aztán a Hazug csajok társaságában (Pretty Little Liars) is megjelent, itt Ezra öccssét, Wesley-t alakította pár rész erejéig. 2014-ben szerepet kapott a Simlis spinékben (Faking It), aztán 2017 óta a Marvel sorozatban, a Runaways-ben szerepel. De ezen kívül rengeteg filmben és sorozatban kapott kisebb-nagyobb mellékszerepet. 
Gregg nagyon hálás az After rajongóknak, végülis ők voltak azok, akik Landon-t csináltak belőle. Ha jól megfigyeljük a jeleket, akkor egyre biztosabbak lehetünk abba, hogy Gregg bizony tényleg a mi Landon-unk lesz, ugyanis a színész egyre több helyen hozza fel az After témát. Twitteren és Instagramon is sokat posztol róla, illetve ha megnézzük a követéseket, akkor Anna Todd-al, és a film összes készítőjével követik egymást. 
Ezen kívül pedig több olyan képet rakott fel, melyen az After könyveket, vagy éppen a film forgatókönyvét olvassa.
Tehát nem tehetünk mást, csak reménykedjünk, hogy valóban ő kapja meg Landon szerepét. 

 

#ourHardin - avagy színészek Hardin szerepére

2018.04.15. 09:37

Ahogy az előző posztban megismerhettétek azokat a színésznőket, akik eljátszhatnák Tessa szerepét, most elhoztam azokat a sráokat, akik nagyszerű Hardin-ok lennének. 
Természetesen még mindig nem tudjuk, hogy Anna Todd és a film készítői kit választottak erre a szerepre, de a rajongók már megtalálták a saját Hardin-jaikat. 
Elsősorban itt van Daniel Sharman, akinek a legnagyobb rajongótábora van, és ő volt az első, akit szerettek volna erre a szerepre. (Bevallom, én is neki szurkolok.) 
Mi a színészt a Teen Wolf (Farkasbőrben) és a Fear the Walking Dead című sorozatokból ismerhetjük, de ezeken kívül kapott még kisebb szerepeket más sorozatokban. 
A színész amúgy nagyonis szeretné eljátszani a szerepet, hiszen ő maga is kirakott egy fanart képet Istagramjára, mely alá csak annyit írt, hogy "Talán".
(A 2. kép fanmade.)

 

Aztán itt van még a 23 éves Nicholas Galitzine, aki kis hazánkban nem igazán ismert, de több főszerepet is kapott már filmekben, mint például a The Beat Beneath My Feet (Talpalatnyi zene) vagy a High Strung. Az After rajongók szerint tökéletes lenne Hardin szerepére, hiszen jó pár fanarton ő szerepel.
(A 2. kép fanmade.)

 

Harmadiknak itt lenne Madison Perrin, akiről valljuk be, hogy ő hasonlít legjobban Harry Styles-ra, habár az összes fiú közül neki van a legkisebb rajongótábora. A fiú nem színész, még egyetlen szerepe sem volt, csupán modellként jeleskedik.

 

Végezetül pedig a legújabb jelölt, a 26 éves angol Ash Stymest. Modellként dolgozik, több országban is szerepelt már a Vogue magazin címlapján, de egy-egy kisebb szerepet is kapott, például videóklippekben. 
Fiatal kora ellenére, 2011. októberében elvette Maille Doyle-t, és 2012. március 23-án megszületett a közös gyermekük, Summer Doyle-Stymest. A modellkedés mellett dobol és gördeszkázik is. 

 

#ourTessa - avagy színésznők Tessa szerepére

2018.04.13. 12:00

Már most hatalmas rajongótáborral rendelkezik az After film, holott még a szereplők sem lettek bejelentve. A rajongók azonban már kiválasztották a kedvenceiket, és rendes táborok alakultak ki egy-egy színésznő mellett. 
Elhoztam nektek a legjobban kedvelt hölgyeket egy összeállításban. 
Elsőnek itt van Indiana Evans, akit maga az írónő képzelt el Tessa szerepére. A 27 éves színésznőt mi leginkább a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatból ismerhetjük, ahol Bella-t alakította a 3. évadban. Ezen kívül jelentősebb sikereket sajnos nem ért el, csupán a Kék lagúna spin-offjában, a Kék lagúna: Ébredésben alakította a főszerepet. Azóta sorozatokban kapot kisebb-nagyobb szerepet. 
Legutóbbi hírek szerint azonban ő sajnos esélytelen Tessa szerepére. 

 

Aztán itt van Lilly Van Der Meer, aki csakúgy, mint Indiana, ausztrál származású. A 19 éves színésznőnek csupán egy ismertebb szerepe Xanthe Canning, az 1985 óta futó Neighbours című sorozatból. A fiatal lány valóban fantasztius lenne Tessa szerepére, hiszen csak rá kell nézni. 

 

Végezetül pedig a legújabb jelölt, aki nem más, mint egy Charlotte McKee nevű, bostoni modell és színésznő. A 22 éves lány egyenlőre nem sok szerepet kapott, de az After rajongók szerint tökéletes lenne Tessa szerepére. 

 

Mit gondoltok? Első ránézésre melyik színésznő tudná legjobban megszemélyesíteni Tessa-t? 

After hírek

2018.04.13. 11:44

Hát itt is lennék az első bejegyzéssel az oldalon, ami a jövőre mozikba kerülő After (Miután) című filmről fog szólni. 
Először is szeretném, ha tudnátok, hogy a forgatások még nem kezdődtek el, csupán a castingolás megy, ahogy azt az írónő, Anna Todd közösségi oldalain nyomon követhetjük. 
Másodszor pedig hoztam nektek kettő előzetest, amiket a rajongók készítettek. Az általuk elképzelt színészek vannak benne, úgy, mint Daniel Sharman (Hardin), Indiana Evans (Tessa), Matthew Daddario (Zed), Gregg Sulkin (Landon) vagy éppen Ashley Benson (Molly). 
Azóta persze már megtudhattuk, hogy Indiana nem lesz a mi Tessa-nk, de Daniel-ben még nagyon reménykednek a rajongók. Elvégre, ki lenne nála ideálisabb Hardin? 
Gregg Sulkin-ról pedig annyit, hogy egyre több utalást tesz arra a közösségi oldalain, hogy bizony ő lesz a mi Landon-unk.

Tehát itt vannak az igazán profi előzetesek, de ismétlem, hogy ezek fanmade videók.

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |