AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Megkezdődtek a forgatások!

2018.07.16. 15:23

Csodálatos naphoz érkeztünk, ugyanis a mai nappal végre megkezdődtek az After című film forgatásai. Anna Todd, kinek a regényeiből készül el a film, nagyon boldog, és ő maga el sem akarja hinni, hogy elérkezett ez a nap is. 
A szereplőkről egyelőre nem kaptunk újabb híreket, eddig csak a főszereplőket, illetve Jace karakterét erősítették meg, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan megkapjuk a teljes szereplőgárdát is. 
A napokban felröppent egy olyan hír, hogy a YouTube sztár, Pia Mia is csatlakozik a stábhoz, és nem mást, mint Tristan-t fogja alakítani, aki a könyben eredetileg férfi volt. Az énekesnő Atlantában van, és Twitter bejegyzései alapján éppen forgat valamit, de a szereplése még így sem megerősített. 
Az viszont, hogy Tristan a filmben nőnemű lesz, Anna Todd is megerősítette. 
A másik pletyka egy Khadijha Red Thunder nevű modellről reppent fel, miszerint ő lesz Steph, Tessa szobatársa. A közösségi oldalakon a film producere Jennifer Gibgot, és Swen Temmel (Jace) is követi a fiatal modellt, ebből is gondolják többen, hogy ő is szereplő lesz. 
Amúgy Steph és Tristan egy párt alkotnak a könyben.

 

Az alábbi képekre kattintva pedig a forgatási képeket tekinthetitek meg. Ez az azbum természetesen folyamatosan frissülni fog, ahogy kapjuk sorba a fotókat. 

 

Ismerjétek meg Tessa-t!

2018.07.10. 09:36

Amint azt írtam, Julia Goldani Telles nem tudja eljátszani Tessa-t, így egy új színésznőt kellett találni a karakter megformálására. A rajongók már napot óta kampányoltak egy bizonyos Josephine Langford-ért, és úgy tűnik, kívánságuk teljesült. A fiatal színésznő még nem sok filmben játszott, de most úgy tűnik, megkapta élete szerepét. Josephine amúgy a 13 Reasons Why című Netfilx sorozat főszereplőjének, Katherine Langford-nak a testvére
Személy szerint jobban látom benne Tessa-t, mint Julia-ban, hiába volt a készítők elmondása szerint fantasztikus a kapcsolat a Hardint megformáló Hero és Julia között. Remélem, hogy nem is kell csalódnunk benne. 

 

A tegnapi bejegyzésemben leírt Swen Temmel-ről pedig kiderült, hogy Jace-t fogja alakítani a filmben. 

Kit alakít majd Swen Temmel?

2018.07.09. 10:16

A Swen Temmel nevű színész a napokban festette be barna haját szőkére, és elmondása szerint készen áll arra, hogy Atlantában filmezhessen. A rajongók szerint Swen majd Christian Vance-et fogja alkítani. Mit gondoltok róla? 
A színész amúgy a nálunk is imert Lopott idő című filmben, illetve a Castle című sorozatban is szerepelt. 
Frissítve: Swen Jace szerepét kapta meg! 

 

Julia nem játssza el Tessa szerepét

2018.07.09. 09:33

Pár napja tette közzé Julia Goldani Telles, hogy sajnos idő hiányában nem tudja vállalni a mi Tessa-nk karakterét. Ezt egy igazán kedves levélben ő maga közölte a rajongókkal.

Drága After fanok, annyira leköteleztetek a rengeteg támogatással, amit ezen az úton adtatok. Köszönöm. Meg kell veletek osztanom a szomorú hírt, hogy ütemezési problémák miatt nem tudom eljátszani Tessa szerepét. Továbbra is itt leszek mindannyiótoknak, izgatottan várva a filmet. Szeretlek titeket, Julia.

Anna Todd, és a filmek alkotói azonban biztosítottak minket arról, hogy a forgatások időpntja nem fog változni, így egy hét múlva hozzá is kezdenek. Illetve még a mai napon azt is megtudhatjuk, hogy ki fogja játszani Tessa szerepét. 

Kisebb hírek

2018.07.05. 20:25

Egy kicsit megtévesztettelek titeket az előző poszttal, hiszen a kép nem az első forgatási kép, csupán a stáb egy felderítést csinált egyes jelenetek helyszíneihez. A forgatás ugyanis 11 nap múlva kezdődik, Anna Todd, a könyvek írója pedig 2 nap múlva megy Atlantába, ahol a filmet fogják forgatni. Az ígéretek szerint hamarosan megtudjuk, hogy kik lesznek a további szereplők. Remélhetőleg ez tényleg így is lesz, hiszen hamarosan tényleg teljes erővel dübörögni fognak a forgatások. Ennek köszönhetően pedig biztos vagyok benne, hogy egyre több hírt és újdonságot tudok majd hozni nektek. 

Az első forgatási kép

2018.06.18. 21:54

Az After film alkotói közül többen is megosztották az alábbi képet a közösségi oldalaikon, melyet az első forgatási képként tartanak számon. Tessa karaktere látható rajta, és azt is elárulták, illetve aki olvasta a könyvet, az egyből rájöhetett, hogy ez az a bizonyos tóparti jelenet, ahol Tessa és Hardin nagyon közel ekrülnek egymáshoz. 

Kisebb hírek

2018.05.22. 20:37

Sajnos egyenlőre megapadtak a hírforrások az After film háza táján, így elég kevés frisst tudok hozni. Csupán annyit tudunk, hogy Julia Goldani Telles, azaz a mi Tessa-nk most próbálgatja az új hajszínét, ami nem más, mint a szőke. Alig várom, hogy megmutassa magát, mikor vágre sikerül dönteni valamelyik árnyalat mellett.