AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Samuel Larsen a Glee-ben

2018.08.13. 15:51

Ahogy azt a legtöbb rajongó tudja, Anna Todd-ot a One Direction fiúbanda iránti rajongása késztette arra, hogy megírja az After könyveket. Így lett az, hogy Harry Styles-ból lett Hardin Scott, Liam Payne-ből lett Landon Gibson, vagy Zayn Malik-ból lett Zed Evans. Zed-et az After mozifilmben Samuel Larson fogja alakítani, aki nem csak szuper erre a szerepre, de nagyon jól énekel is. Először a Glee Projektben figyeltek fel rá, ami egy verseny volt. A műsor nyerteseként a népszerű Glee című sorozatban kapott szerepet, és ahol nagy népszerűségre tett szert, mint Joe. Több dalban is énekelthetett, melyek között még One Direction sláger isszerepelt. Nézzétek meg Sam legjobb előadásait itt az oldalon, mint egy kis érdekesség!

 
 
  

Forgatási képek

2018.08.12. 20:18

Újabb forgatási képeket, és rajongókkal készült fotókat hoztam nektek. 

  

Kérdezz-felelek Shane-nel

2018.08.10. 08:22

Mint megannyi Instagram felhasználó, Shane Paul McGhie (Landon) is kipróbált a közösségi oldal egyik legutóbbi frissítését, mely által a rajongók kérdéseket tehettek fel neki. Egy jó párra válaszolt is, melyeket most lefordítottam nektek. Igazán vicces egyéniségnek tűnik, ahogyan azt az alábbi válaszaiból ti is láthatjátok. 

- Jellemezd Jo-t egy szóval.
- Mogyoró.

- Mit szeretsz a legjobban Landon-ban? 
- A szívét. 

- Mi volt a kedvenced a filmforgatás alatt? 
- Valódi és tehetséges emberekkel dolgozhatok. Szinte úgy üdvözöltek, mintha egy nagy család lennénk. 

- Legjobb gyerekkori emlék? 
- A családommal elmentünk a Dunn folyó vízeséséhez Jamaicában. 

- Melyik az a hely, amit mindig meg akartál látogatni? 
- Rengeteg hely van, de nagyon szeretnék a Galápagos szigetekre elmenni. 

- Mi a közös benned és Landonban? 
- Ugyan olyan a hangunk és a külsőnk. Az érzékenységünk. 

- Mennyire tüzes Hero? 
- Szerintem mindannyian azok vagyunk, mert itt Atlantában nagy a forróság. De hidratáljuk magunkat, és sokat pihenünk az árnyékban. 

- Miért vagy ilyen tüzes? 
- Már megint... Ahogy már mondtam, ez az ország éghajlata miatt van.

- Majdnem az összes fiú karakterének tetoválása van. Te nem szeretnél? 
- De. Szerintem Landon-nak igazán jól állna egy tetoválás a hasán, "Az élet egy ölelés" felirattal. 

- Gondolod, hogy Landon mindig a részed marad? 
- Jó kérdés, főleg mivel már befejeztem a forgatásokat. Szerintem minden szerepem egy kicsit a részem maradt és maradni fog. 

- Szomorú vagy, mert vége van az After kalandjaidnak? 
- Szerintem még csak most kezdődött. 

Forgatási képek

2018.08.10. 08:13

Ismételten csak forgatási képeket hoztam nektek. Pia Mia (Tristan) visszatért Atlantába, míg Shane (Landon) befejezte a forgatásokat. Tegnap este valószínűleg egy bulit forgathattak, ugyanis az egyik rendezőasszisztens és Inanna (Molly) is posztolt róla. Atlantában amúgy folyamatosan szakad az eső, ami megnehezíti a forgatásokat. 

  

Forgatási képek

2018.08.08. 09:01

A mai napra is rengeteg forgatási képet hoztam nektek. A hétfőn kiadott Hessa kép után végre Jo-ról is kaptunk egy jó párat, végre nem kell bujkálnia egy közös fotó sem. 

  

Aztán a Just Jared is kiadott egy csomó képet a tegnapi napról, ahol a híres tóparti jelenetet forgatták. Végre több közös képen Jo és Hero! Remélhetőleg több képet is kapunk az oldaltól, így külön mappába töltöttem fel őket. 

  

Az első hivatalos Hessa kép

2018.08.06. 22:57

Ahogy azt ígérték a készítők, ma végre megkaptuk az első hivatalos képet a filmből, amin a Tessa-t és Hardin-t alakító Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin vannak. Kedvenceinkről ez az első közös kép, ami megjelent, és a rajongók máris odavannak értük. 
A képre kattintva egy albumba juttok, ahol megnézhetitek teljes méretben is a fotót.

Hétfőn érkezik az első Hessa fotó!

2018.08.05. 21:01

Egy nagyon jó hírt hoztam, miszerint az erre a hétre ígért kép Hardin-ról és Tessa-ról holnap este fog érkezni (nálunk lehet, hogy csak éjjel). Amint azt észrevehettük, a főszereplő párosunkat alkotó Hero és Jo még egy képen sem szerepeltek együtt (az alábbi kép csupán egy fanart), ugyanis meg van tiltva nekik, hogy azelőtt együtt mutatkozzanak, hogy hivatalosan is megjelentek volna róluk a közös képek. 
Több rajongó is kétségbeesett találgatásokba kezdett, hogy mi lehet annak az oka, hogy sosincs róluk egy közös kép, de a készítők megnyugtattak mindenkit, hogy csupán jogi okai vannak ennek. 
A források szerint ugyanis a Just Jared nevű oldal fogja közölni a kép(ek)et. Valószínűleg szuper képek lesznek, szuper minőségben, hiszen elég jól beharangozták az érkezését.

A KÉP CSAK FANART!