AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Forgatási képek és az utolsó hét

2018.08.21. 21:43

Hoztam a napokban előkerült forgatási képeket is, melyekben látni, hogy több bulizós jelenetet is forgattak, illetve azt a bizonyos hamburgereset is, melyben Tessa nem kért ketchapot az ételébe. 
Ezen kívül pedig azt is tudnotok kell, hogy ez a hét az utolsó forgatási hét. Remélhetőleg hamarosan kapunk még több képet a forgatásokról a Just Jared által, illetve nagyon várós az első trailer is.

  

Dedikálás

2018.08.21. 21:23

Szombaton Anna Todd és a film főbb szereplői, Jo-t kivéve részt vettek egy dedikáláson Atlantában, ahol az első könyvet és természetesen a filmet reklámozták. Hero (Hardin), Shane (Landon), Samuel (Zed), Inanna (Molly), Pia Mia (Tristan), Khadijha (Steph), Swen (Jace) és Meadow (Soto professzor) voltak azok, akikkel a szerencsés rajongók találkozhattak. Rengeteg képet hoztam az eseményről!

  

Boldog születésnapot, Peter!

2018.08.19. 21:56

Nagyon boldog születésnapot kívánok a mi Ken Scott-unknak, azaz Peter Gallagher-nek. A színész, aki a 63. életévét töltötte be a mai nappal, többek között szerepelt a Narancsvidékben, az 1996-os kiadású Titanic-ban vagy az Aludj csak, én álmodom című filmben is.

 

Fanmade videó Hessa-ról

2018.08.19. 06:31

Újabb fanmade videót hoztam nektek, ami szintén olyan szuper, mint az utóbbi. Nagyon tetszenek ezek az összevgások, igazán bele lehet magunkat élni a filmbe, amira sajnos még jövő áprilisig várnunk kell. 

Boldog születésnapot, Jo!

2018.08.18. 08:47

Nagyon boldog születésnapot, a mi egyetlen Tessa-nknak, Josephine Langford-nak. A csodásatos színésznő a mai napon töltötte ba a 21. életévét. 
Jo eddig csak pár szerepben tűnt fel a filmvásznon, mint például a Wolf Creek-ben, vagy a Wish Upon-ban. Valószínűleg az After filmek lesznek azok, amik meghozzák neki az igazi hírnevet. 
Sokad eddig csupán a 13 Reasons Why-ból ismert Katherine Langford testvéreként ismerhették, aki a sorozatban a főszereplő lányt, Hannah-t alakítja.
Mint tudjuk, eredetileg nem Jo lett volna Tessa, de az én véleményem szerint igazán jól jártunk vel, hiszen nála jobbat és tökéletesebben el sem tudnánk képzelni. 

 

Hero, mint Tom Denem

2018.08.16. 08:22

Tudtátok? Az After film férfi főszereplőjét, a mi Hardin Scott-unkat alakító Hero Fiennes Tiffin-t mindannyian nagyon jól ismerjük. Ugyanis ő alakította a Harry Potter és a félvér hercegben a fiatal Tom Denem-et, azaz Voldemortot. Érdekesség még az is, hogy a Voldemortot alakító Ralph Fiennes a mi Hero-nk nagybátyja. 
Nézzétek meg a jelenetet a filmből, melyben Dumbledore meglátogatja a kis Tom-ot az árvaházban. 

Samuel Larsen a Glee-ben

2018.08.13. 15:51

Ahogy azt a legtöbb rajongó tudja, Anna Todd-ot a One Direction fiúbanda iránti rajongása késztette arra, hogy megírja az After könyveket. Így lett az, hogy Harry Styles-ból lett Hardin Scott, Liam Payne-ből lett Landon Gibson, vagy Zayn Malik-ból lett Zed Evans. Zed-et az After mozifilmben Samuel Larson fogja alakítani, aki nem csak szuper erre a szerepre, de nagyon jól énekel is. Először a Glee Projektben figyeltek fel rá, ami egy verseny volt. A műsor nyerteseként a népszerű Glee című sorozatban kapott szerepet, és ahol nagy népszerűségre tett szert, mint Joe. Több dalban is énekelthetett, melyek között még One Direction sláger isszerepelt. Nézzétek meg Sam legjobb előadásait itt az oldalon, mint egy kis érdekesség!