AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Újabb kép Hessa-ról

2018.09.09. 11:09

Kaptunk egy újabb képet a filmből, méghozzá a Hessa párosunkról. Szerintem ez minden rajongó szívét megállította pár pillanatra, hiszen a fotón Tessa és Hardin egy csók közeli állapotban láthatóak. Ja igen, és Tessa a képen Hardin pólójában van! Imádom azokat a jeleneteket!
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy alig várjuk a további képeket! 

Swen és Meadow Ausztriában

2018.09.09. 10:56

Mint azt sokan nem is tudjátok talán, Swen Temmel, a mi Jace-ünk, egyik szomszédos országunkban, Ausztriában született. Az elmúlt napokban ide látogatott kedvesével, Meadow Williams-szel (Soto professzor), akivel rengeteget kirándultak, és sok időt töltöttek Swen családjával is.
Édesapjának amúgy híres fagylaltozója van, a Charly Temmel Gelato, ami egy rendezvényt is szervezett pár napja, mellyel a daganatos gyerekeket támogatta. Természetesen Swen és Meadow is megjelentek. 

  

Selma és kisfia a termelői piacon

2018.09.03. 09:51

A film Carol-járól, Selma Blair-ről cikkezett az angol Daily Mail, melyben a színésznő szuper kinézetére hozták fel a figyelmet. Selma-t és kisfiát, Arthur-t (akit a cikkben többször is Alfred-nek neveznek...) szombaton a Los Angeles-i termelői piacon kapták lencsevégre. A cikkben felhívják arra is a figyelmet, hogy a 46 éves színésznő akár az életkora felét is letagadhatná. Spotos öltözékében valóban remekül nézett ki. 
Amúgy Selma nemrég ünnepelte a józanságának 2. évét, hiszen ahogy ő maga is beismerte, sokáig küzdött alkoholizmussal. 

  

Jo és Shane a Variety estjén

2018.08.29. 17:24

Tegnap a Variety megrendezte az éves Power of Young Hollywood rendezvényét, ahol Jo Langford (Tessa) és Shane Paul McGhie (Landon) is részt vettek. Hivatalos képek (egyenlőre) csak Jo-ról vannak, de pár közösségi oldalas képet Shane is feltűnik. 

  

Ezen kívül pedig a Variety rövid interjút is készetett a színésznővel: 

Az After-en végzett munka csodálatos élményt jelentett számomra, ilyen mulatságos és elkötelezett szereplőgárdával és stábbal. Alig várjuk, hogy megoszthassuk a filmet mindenkivel, főképp a fanokkal, aki az eleje óta követik a könyveket, és olyan sokat vártak a filmre. 

Boldog születésnapot, Sam!

2018.08.29. 17:07

A mi Zed-ünket alakító Sam Larsen a tegnapi napon ünnepelte a 27. születésnapját. Szeretnék ezzel a poszttal, habár egy kicsit megkésve, boldog szülinapot kívánni neki. A zenész és színész Sam-re először a Glee Projektben figyeltek fel, ami egy verseny volt. A műsor nyerteseként a népszerű Glee című sorozatban kapott szerepet, és ahol nagy népszerűségre tett szert, mint Joe.

 

After party

2018.08.27. 16:10

Mivel véget értek a film első részének forgatásai, így a színészek és a készítők egy partyval zárták le a közös munkát. Erről képeket is hoztam nektek. 

  

Forgatási képek

2018.08.27. 16:03

Hoztam a valószínűleg utolsó backstage képeket, hiszen múlt héten véget értek a film forgatásai. Szuper fotók kerültek elő a Jo és Hero párosról. Nézzétek meg a képekre kattintva!