AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Bővebben >>>

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Partnerek

  

Jelentkezz a chatben! 

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Kisebb hírek

2018.07.05. 20:25

Egy kicsit megtévesztettelek titeket az előző poszttal, hiszen a kép nem az első forgatási kép, csupán a stáb egy felderítést csinált egyes jelenetek helyszíneihez. A forgatás ugyanis 11 nap múlva kezdődik, Anna Todd, a könyvek írója pedig 2 nap múlva megy Atlantába, ahol a filmet fogják forgatni. Az ígéretek szerint hamarosan megtudjuk, hogy kik lesznek a további szereplők. Remélhetőleg ez tényleg így is lesz, hiszen hamarosan tényleg teljes erővel dübörögni fognak a forgatások. Ennek köszönhetően pedig biztos vagyok benne, hogy egyre több hírt és újdonságot tudok majd hozni nektek. 

Az első forgatási kép

2018.06.18. 21:54

Az After film alkotói közül többen is megosztották az alábbi képet a közösségi oldalaikon, melyet az első forgatási képként tartanak számon. Tessa karaktere látható rajta, és azt is elárulták, illetve aki olvasta a könyvet, az egyből rájöhetett, hogy ez az a bizonyos tóparti jelenet, ahol Tessa és Hardin nagyon közel ekrülnek egymáshoz. 

Kisebb hírek

2018.05.22. 20:37

Sajnos egyenlőre megapadtak a hírforrások az After film háza táján, így elég kevés frisst tudok hozni. Csupán annyit tudunk, hogy Julia Goldani Telles, azaz a mi Tessa-nk most próbálgatja az új hajszínét, ami nem más, mint a szőke. Alig várom, hogy megmutassa magát, mikor vágre sikerül dönteni valamelyik árnyalat mellett. 

HIVATALOS: megvan Tessa és Hardin

2018.05.08. 21:29

Alig pár órája Anna Todd maga jelentette be közösségi oldalain, hogy kik fogják játszani az After főszereplő párosát. Vége a találgatásoknak, hiszen megtudtuk, hogy Julia Goldani Telles és Hero Fiennes Tiffin kapták meg Tessa és Hardin szerepét. 
Mindkét színészről már írtam pár sort az előző posztban, ahol jobban megismerkedhettek velük. 
Őszintén szólva én örülök nekik, hiszen már a bejelentés előtt hatalmas rajongótábborral rendelkeztek, és ők nem olyanok, akikre még csak nem is gondoltunk a találgatások alatt. Ezen kívül pedig biztos vagyok benne, hogy a készítők a legjobbakat választották ki. 

Julia és Hero az új Hessa őrület

2018.04.28. 08:51

Már jó pár napja két új színészért őrül meg az After rajongótábor. Miután Daniel Sharman-ról végképp lemondtak, már Hero Fiennes Tiffin az, akit mindenképpen Hardin-ként szeretnének látni. A majdnem 20 éves angol színészt a Harry Potter rajongók jól ismerhetik, hiszen a Harry Potter és a félvér hercegben ő alakította a 11 éves Voldemort-ot. Érdekesség, hogy Hero a felnőtt Voldemort-ot alakító Ralph Fiennes unokaöccse. 
Ezen kívül szerepelt még egy-két filmben és sorozatban, illetve modellként is dolgozott. 
Bevallom, nem tudom, hogy az After fanok hogyan figyeltek fel rá, és miképp lett ő az új álom-Hardin, de a rengeteg fanmade, amit készítettek már róla, egyre több és több embert győz meg arról, hogy tényleg alkalmas lenne a szerepre.
Még egy érdekesség, hogy Hero már szerepel a film IMDb-s oldalán a stáblistában, mint Hardin. 

 

Hero mellé találtak egy színésznőt is, akit Julia Goldani Telles-nek hívnak, és igazából csak 2012 óta színészkedik aktívan. Láthattuk több sorozatban is, mint például az ABC Family csatornán, a Bundeads-ben, a Carrie naplójában (The Carrie Diaries), a Zsaruvérben (Blue Bloods), a Jackie nővérben (Nurse Jackie) vagy a Szívek szállodája (Gilmore Girls) új részeiben. 
Bár a színésznő barna hajú, a sok fanmade-en már szőke hajjal ábrázolják. 

 

Több közös montázst is készítettek a rajongók, amin Hero és Julia együtt láthatóak, és őszintén megvallva nagyon jól néznek ki együtt. 

 

#ourSteph - avagy színésznők Steph szerepére

2018.04.25. 18:28

Ahogy már a legtöbb karakterhez, most Steph-hez is elhoztam a színésznőket, akik eljátszhatnák ezt a szerepet. A rajongók első sorban Annie Wilson színésznőt szeretnék, aki eddig csak kisebb szerepeket kapott. A fiatal lány jelentkezett a meghallgatásra, és teljes mértékben támogatja a rajongók elképzelését, hogy ő legyen a mi Steph-ünk. Az érdekesség az, hogy az After IMDb oldalán a színésznő már szerepel a stáblistán. Vajon hihetünk ennek? 

 

A második színésznő a világszerte ismert Bella Thorne. Ő volt az, akit legelőször akartak a rajongók, talán erre közrejátszott a lány vörös haja, és az eléggé vad stílusa is. 
A színésznőt amúgy mi legfőképpen a Disney csatorna híres sorozatából, az Indul a risza!-ból (Shake it up) ismerhetjük, de szerepelt olyan filmekben is, mint a Kavarás, a The DUFF, a Gyilkolj vagy meghalsz, az Amityville: Az ébredés vagy az Éjjeli napfény, amit jelenleg is játszanak a mozik. Tavaly óta pedig a FreeForm egyik vezető sorozatának, a Famous in Love-nak játsza a főszerepét. 

 

Kérdezz-felelek Anna-val

2018.04.23. 15:08

Anna Todd, az After írónője a hétvégén válaszolt egy csomó rajongói kérdésre a filmmel kapcsolatban. Ezek közül hoztam el egy párat. 

Kérdés: A Tessa-t és Hardin-t játszó színészek olyanok lesznek, amilyennek a könyvben leírtad őket: 
Anna: Igen és nem. A színészek általában üres vásznak, de mégis van megjelenésük. Nekünk kell életre kelteti velük a szerepeket. 

K: Ideges vagyok. Őszitén szólvan félek attól, hogy nem fogom szeretni azokat, akiket választottatok. Nem aggódsz, hogy nem fogjuk őket szeretni? 
A: Őszintén szólva rettegek, hogy nem fognak tetszeni nektek, de ígérem, hogy ők a legjobbak, és tökéletesek a szerepekre. 

K: Mondd el nekünk! Miért tart ilyen sokáig? 
A: Jogi ügyek, meg hasonlók. Annyira szeretném elmondani nektek, de ígérem, hogy már nem kell sokat várni.

K: Hallottam, hogy Steph homoszexuális lesz. Igaz ez? 
A: Az ő karaktere teljesen más lesz, mint a könyvben. Alig várom, hogy lássátok őt a képernyőn. 

K: Miért pont azokat választottad Hessa-nak, akiket? 
A: Láttam és hallottam őket együtt olvasni a meghallgatáson (ekkor találkoztak először). A bőröm égett, és nem kaptam levegőt. Akkor tudtam, hogy ők azok. 

K: Daniel már játszott tinit másban is, és már akkor is idősebb volt. Sajnálom, hogy nem ő lesz, de bízom benne, hogy szeretni fogjuk Hardin-t.
A: Egy darabig én is reméltem, hogy ő lesz az, de ha lesz 4/5 filmünk, ahhoz már tényleg idős lenne. 

K: Göndör haja lesz(Hardinnak)? 
A: Meglehet. 

K: Gondolod, hogy szeretni fogjuk Hardin-t? 
A: Először talán nem. Mint fangirl, biztos vagyok benne, hogy lesz egy olyan érzésetek, mit "Ki a franc az a Robert Pattinson, és miért gondolja, hogy ő Edward?". De én imádom a mi Hardin-unkat. 

K: Melyik karaktereket választottátok már ki? 
A: Valószínűleg megvan már Steph, és megígérhetem, hogy nekünk van a legjobb Noah-nk. 

K: Zed megvan már?
A: Nincs. Nagyon nehéz. Volt pár meghallgatás a szerepre, de nem találtuk még meg. 

K: A Hardin-t játszó színésznek igazi angol akcentusa lesz? 
A: Igazi.

K: Úgy lesz vége a történetnek, ahogy a könyvek?
A: Nem igazán.

K: Alig várjuk, hogy láthassuk Hardin-t. Ismerhetjük már valahonnan vagy teljesen ismertelen színész lesz?
A: Egy nagyon különleges karakterről ismert. 

K: Mikor fejeződik be a castingolás? 
A: Nagyjából 3 hét múlva. 

K: Lesznek a filmben intim jelenetek?
A: Igen. Csakúgy, mint a könyvben. Ezt mindkét színész nagyon jól tudta, mikor aláírták a szerződésüket. Amúgy ezért is volt olyan fontos ez az életkor téma. 

K: Hardin-nak hosszú haja lesz?
A: Talán. Mondjuk én imádom a színész mostani, rövid haját is. Szóval ki tudja?