AFTER | az egyetlen magyar oldal
Miután

Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

 
Partnerek

  
  
  
  
  
  

Jelentkezz a chatben! 

 
Anna Todd

Anna Renee Todd (született 1989. március 20-án) a New York Times által és nemzetközileg elismert szerző, az After (Miután) sorozat írónője. A Cosmopolitan szerint "generációjának legnagyobb irodalmi jelensége". Karrierjét a Wattpad társadalmi platformnak köszönheti, ahol a 2013-ban megjelentetett After több, mint 1,5 milliárdos olvasottságú volt a webhelyen. A Simon & Schuster által, 2014-ben kiadott könyv több, mint 15 millió példányban kelt el, és több, mint 30 nyelven jelent meg. Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban #1 bestseller volt. 2019-ben pedig film formájában is megjelenik.

 
Chat

 
Facebook
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2018-04-12
 


Hírek

Montblanc kampány

2018.11.02. 16:58

Végre a főszereplőnkről, Hero Fiennes Tiffin-ről is kaptunk egy kis újdonságot, méghozzá vadonat új fotósorozatot. Hero a Montblanc karórákat népszerűsíti legújabb képein. 

  

Új hivatalos kép

2018.10.31. 14:02

A pár nappal ezelőtti jelenet után most egy újabb hivatalos képet kaptunk a filmből, amin Tessa és Landon szerepelnek. 
Az ígéretek szerint egyre több újdonságot kapunk hamarosan! 

Az első After jelenet

2018.10.28. 20:40

Anna Todd közzétett egy pár másodperces jelenetet az After filmből. A kép az alvó Tessa-val indul, aki arra ébred, hogy Hardin keze megérinti az arcát, amire csak annyit mond, hogy "Itt vagy!". 
Már ennyi is elég volt, hogy még jobban várjuk a filmet! 

Hírességek Selma Blair mellett

2018.10.25. 12:53

Számos híresség, köztük Neil Partrick Harris is bátorító üzenetet küldött Selma Blair amerikai színésznőnek, aki a hétvégén jelentette be, hogy szklerózis multiplexben szenved. A 46 éves filmcsillag (Kegyetlen játékok, Pokolfajzat) szombaton egy Instagram-üzenetben számolt be gyógyíthatatlan betegségéről, amelyet a közelmúltban diagnosztizáltak.

Néha elesik, elejt dolgokat, romlik a memóriája, és az összerendezett mozgással is nehézségei vannak – írta őszintén. Ugyanakkor hozzáfűzte, nagyon hálás, hogy van munkája, a Netflix Another Life című sci-fi-sorozatát forgatja.
 
„Szeretlek, büszke vagyok rád és bármit megtennék érted”
 
– írta Sarah Michelle Gellar (Kegyetlen játékok, Scooby Doo) a színésznő üzenetére válaszolva.
 
Neil Partrick Harris, az Így jártam anyátokkal tévésorozat sztárja pedig bátorságáért és becsületességéért dicsérte az állapotát nyíltan felvállaló Blairt.
 
„Amikor megosztod a lelki erődet, nemcsak másokat ajándékozol meg, hanem magadat is”
 
– üzente kolléganője, Shannon Doherty.
 
Forrás: https://www.nlcafe.hu

Selma Blair gyógyíthatatlan betegsége

2018.10.24. 17:46
„Fogyatékkal élek: van, hogy a betegség miatt elesek, van, hogy elejtek tárgyakat, elfelejtek dolgokat”
 
– idézi a BBC brit hírcsatorna Selma Blairt. A 46 éves amerikai színésznő az Instagram-oldalán, hosszú és őszinte posztban írt a szklerózis multiplexről, amit csak augusztusban diagnosztizáltak nála az orvosai, noha tünetei már sokkal régebb óta vannak.
 

 
A szklerózis multiplex egy, a központi idegrendszert érintő gyulladásos autoimmun betegség, amelynek során az agy és a gerincvelő idegsejtjeinek védőburka, az úgynevezett mielinhüvely megbomlik. A BBC cikkében kitért rá, hogy a betegség, melynek kiváltó oka ismeretlen az orvosok előtt, gyakrabban érinti a nőket, mint a férfiakat, és a tudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan.
 
Selma Blair posztjában azt írja, az egyik jelmeztervező kolléganője adott neki erőt ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt is vállalja betegségét. Beszélt arról is, reméli, hogy azzal, hogy nyíltan vállalja betegségét, sikerül egy nyílt diskurzust indítani a szklerózis multiplexről, amivel a sorstársainak is segíthet majd.
 
A színésznő őszintén bevallotta, a betegség megnehezíti a mindennapjait:
 
„Olykor kihagy az agyam, és a testem bal oldala egy elromlott GPS-től igyekszik utasításokat szerezni. Mindennek ellenére kitartok és bízom benne, hogy javulni fog az állapotom”
 
– írta, majd hozzátette, minden vágya, hogy újra játszhasson a kisfiával, hogy sétálhasson az utcán, vagy hogy lovagoljon.
 
„Szeretném azt érezni, hogy bár MS-em van, rendben vagyok.”

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Khadijha a (Montblanc M) RED rendezvényen

2018.10.02. 11:51

Khadijha (Steph) még múlt csütörtökön vett részt a New York-i World Of McIntosh Townhouse-ban megrendezett új (Montblanc M) RED Collection bemutatóján. A rendezvény amúgy az AIDS elleni küzdelmet támogatta. 

  

Selma Los Angeles utcáin

2018.09.23. 12:38

Sajnos mióta vége van a film forgatásának, azóta elég kevés infót kapunk a szereplőkről. Ma csupán egy pár képet tudtam hozni Selma Blair-ről (Carol), akit még hétfőn Los Angeles-ben kaptak lencsevégre a lesifotósok, miközben éppen vásárolt